Articles

Privatlivspolitik

Print
Category: Planteskolen
Published Date Written by Anna Ilsøe

Cookie- og privatlivspolitik

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Ved besøg på Hjorthede Planteskole's hjemmeside accepterer du denne Cookie- og privatlivspolitik.

Oversigt
1. Generelt
2. Cookies
2.1 Hvad er cookies
2.2 Hvad bruger vi cookies til
2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies
2.4 Hvordan undgår du cookies
2.5 Tredjepartscookies
2.6 Cookies fra gemius/trafikmålinger
3. Personoplysninger
3.1 Hvad er personoplysninger
3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger
3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til
3.4 Samkøring af data
3.5 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger
3.6 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger
4. Kontakt

1. Generelt

Når du klikke dig ind på Hjorthede Planteskole A/S' hjemmeside indsamler Hjorthede Planteskole oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der samles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysninger og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

 Hjorthede Planteskole indsamler oplysninger om dig på to måder:

- Ved brug af cookies

- Ved at du selv afgiver oplysninger

 2. Cookies

 2.1. Hvad er cookies?

Første gang du besøger en af Hjorthede Planteskole hjemmesider modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores hjemmesider. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, som fx sweetdeal.dk, hver gang du kommer på besøg.

2.2 Hvad bruger vi cookies til?
Cookies er med til at fortælle Hjorthede Planteskole om dit besøg og din adfærd på vores hjemmesider og øvrige digitale platforme.

For at fastlægge, hvem der besøger Hjorthede Planteskole's hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke og hvor mange sektioner, artikler og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, osv. Med din tilladelse bruger vi den indsamlede information til at målrette vores direkte markedsføring til dig. 
Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af Hjorthede Planteskole A/S.

2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang du var inde på Hjorthede Planteskole's hjemmeside. Hver gang du genbesøger hjemmesiden, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

2.4 Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone.

Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt.

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

2.6 Cookies fra Gemius og Google (trafikmålinger)
Hjorthede Planteskole A/S benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering.
Formålet med disse cookies er at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider, der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Oplysningerne præsenteres kun til tredjeparter i samlet form.

Oplysningerne videregives kun til tredjeparter, herunder Hjorthede Planteskole A/S samarbejdspartnere, i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte hjemmesider og det danske marked generelt. Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af lovgivning.
Du kan fravælge at indgå i Google målingen her

 

3. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger?
Hjorthede Planteskole A/S beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester på en hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til internettet osv. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Når du køber tjenester på en hjemmeside har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Tre år efter arkivering slettes alle persondata hos Hjorthede Planteskole A/S.
Tilmelder du dig nyhedsbreve og konkurrencer m.v., eller har du i øvrigt givet samtykke til, at vi bruger dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål, gemmes dine oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt.

3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. opretter en profil på Hjorthede Planteskole A/S´ digitale platform, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af Hjorthede Planteskole A/S og samarbejdspartnere for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

Husk at enhver oplysning du afgiver – inklusiv personlig identificerbar information – i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Hjorthede Planteskole A/S at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

3.4 – Samkøring af data
Når du opretter en profil på en af Hjorthede Planteskole A/S' hjemmeside eller andre digitale platforme eller giver os tilladelse til, at vi kan kontakte dig om nyheder og tilbud via telefon, brev eller elektroniske medier (e-mail, sms, mms, videobeskeder, pop-ups m.v.) samkører vi de oplysninger, du indtaster i din profil, med oplysninger indsamlet via cookies for at målrette nyheder og tilbud til dig. Hjorthede Planteskole A/S benytter cookies til at indsamle oplysninger om din adfærd på hjemmesider og andre digitale platforme tilhørende Berlingske Media og samarbejdspartnere, jf. punkt 2 ovenfor.

3.5. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.6. Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

4. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Hjorthede Planteskole A/S, skal du rette henvendelse på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  eller telefon 86686488. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Med venlig hilsen

Hjorthede Planteskole A/S
Tukærvej 12, Hjorthede

8850 Bjerringbro

Telefon: (+45) 86686488

CVR.nr. 10086558

Sidst opdateret 28/8-2014

 

Friday the 19th. Copyright © 2014 | Hjorthede Planteskole A/S, Tukærvej 12, 8850 Bjerringbro | Alle rettigheder reserveret | Joomla Skins | Hostgator coupon.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information